Verhoog de spanning met Live Wedden bij Unibet

Live wedden (ook wel bekend als in-play betting) wordt steeds populairder, aangezien het je toe laat om in te zetten terwijl een wedstrijd al bezig is. Live wedden zorgt voor de ultieme wedervaring wanneer je kan kiezen tussen honderden verschillende bettypes in verschillende sporten tijdens de wedstrijden. In deze gids leer je meer over live wedden.

Het verschil tussen wedden en live wedden

Bij het live wedden kunnen de noteringen in enkele seconden wijzigen op basis van een gebeurtenis in een wedstrijd in een bepaalde sport. Voor spelers zorgen live noteringen zowel voor extra spanning als een geweldige kans om veel te winnen.

Soms is het ook interessanter om pas in te zetten wanneer de wedstrijd begonnen is. Dit is vooral het geval indien bepaalde informatie nog onduidelijk is (bijvoobeeld de opstellingen van teams) of wanneer je even wil afwachten of je gevoel over een wedstrijd ook bevestigd wordt wanneer de wedstrijd aan de gang is. Wanneer je live wedt, heb je inzicht op hoe de wedstrijd evolueert, wie er allemaal speelt en zo veel meer. De voordelen van het live wedden zijn talrijk.

Daarnaast is het bovendien heel eenvoudig om live te wedden omdat het op dezelfde manier werkt als prematch sportweddenschappen en de verschillende soorten bettypes ook meestal dezelfde zijn. Wanneer je door onze Live Weddenpagina gaat en doorklikt op een wedstrijd die je interesseert zal je een heel aantal verschillende soorten weddenschappen zien. De noteringen voor die weddenschappen kunnen sterk verschillen van de noteringen die je voor de wedstrijd gekregen zou hebben, afhankelijk van hoe de wedstrijd vordert.

Visualisatie

Bij het live wedden wordt steeds de huidige situatie van de wedstrijd gevisualiseerd op het scorebord. Bij voetbal bijvoorbeeld kan je zo zien welk team er balbezit heeft, wat de score is, hoeveel kaarten elk team al ontvangen heeft in de wedstrijd en statistieken van het aantal schoten en gevaarlijke aanvallen. Via de visualisatie word je volledig op de hoogte gehouden van de situatie van een wedstrijd. Bij tennis zal je andere statistieken zijn die heel belangrijk kunnen zijn voor het kiezen van jouw juiste weddenschap, zoals het aantal aces, dubbele fouten, % eerste opslag, enz.

Cash Out

De unieke Cash Outmogelijkheid geeft je als speler de kans om een weddenschap te settlen voor de uitslag ervan al beslist is. Zo kan je jezelf verzekeren van winst of mogelijke verliezen indekken. Neem nu bijvoorbeeld dat je live 10 euro hebt gezet op de winst van Anderlecht thuis tegen Racing Genk aan een notering van 2.00, wat wil zeggen dat je 20 euro zou kunnen winnen. 20 minuten voor tijd staat Anderlecht dan ook 1-0 voor maar Genk is enorm aan het drukken. Je voelt je niet meer zeker van je weddenschap en je verwacht dat Genk elk moment zou kunnen tegenscoren. Op dat moment kan de Cash Outmogelijkheid je de optie te bieden om je weddenschap vroegtijdig te beëindigen met een uitbetaling van bijvoorbeeld 16 euro. Wat er dan ook gebeurt, je zal dan altijd gegarandeerd een nettowinst hebben van 6 euro.

Dit werkt ook in de omgekeerde richting. Stel je voor dat Racing Genk als eerste scoorde in de wedstrijd en je niet meer verwacht dat Anderlecht de achterstand weet om te buigen naar winst, kan je de bet vroegtijdig laten uitbetalen om toch een gedeelte van je inzet te recupereren.

Unibet Live Stream

Bekijk live sporten via je computer, mobiel of tablet via Unibet TV, dat live streams aanbiedt van de meeste populaire sporten over de hele wereld. Zo kan je live voetbal, tennis, basketbal, darts en zo veel meer kijken. We bieden streams aan van de grootste competities zoals de Premier League, La Liga, de Bundesliga, en de Serie A. Livestreams zijn volledig gratis om te bekijken en het enige dat je er voor nodig hebt is een Unibet Account met voldoende saldo om een bet te kunnen plaatsen. Ook als je geen saldo beschikbaar hebt kan je nog steeds streams kijken als je de voorbije 24 uur een bet hebt geplaatst.

Action Betting

Action Betting is een uniek product bij het live wedden bij Unibet. Het geeft je de unieke ervaring van het live wedden met weddenschappen die bliksemsnel vooruitgaan, en meestal gaan over de exact volgende gebeurtenis in een wedstrijd. Het geeft je zo de kans om te winnen in minder dan 60 seconden tijd.

Unibet heeft het grootste aanbod aan Action Betting inzetmarkten in het grootste aanbod aan sporten. Zo bieden we action betting aan voor voetbal, tennis, basketbal, volleybal, ijshockey, darts en zo veel meer. Om in te zetten op Action Betting weddenschappen, zoek naar het rode-bliksemsymbool bij wedstrijden in de live bettingclient. Zet daar in en kijk of je weddenschap wint binnen enkele ogenblikken.

Wed nu op live sporten.